English Nederlands

 

Wie zijn de Bereiders

De Bereiders is een bedrijf dat hoogwaardige producten assembleert en diensten levert voor de medische, farmaceutische en cosmetische sector.

De kracht van de Bereiders is werken met goed opgeleide professionele medewerkers in een gezonde commercile en gestructureerde omgeving. Wij hebben een breed en flexibel inzetbaar team. Mede hierdoor zijn wij in staat om hoge kwaliteit producten en diensten te realiseren en tevens maatwerk te leveren.

De Bereiders is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf en zijn in het bezit van een Fabrikantenvergunning afgegeven door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het uitvoeren van onze werkzaamheden doen wij uitsluitend in schone ruimtes.

Wij dagen onszelf voortdurend uit door te werken aan gecontroleerde verbeterprocessen. Hierdoor is de Bereiders in staat om producten en diensten te leveren tegen een scherp en concurrerend tarief...

De Bereiders heeft veel ervaring op het gebied van assemblage, afvullen, verpakken en herverpakken van diverse producten waaronder medische hulpmiddelen, geneesmiddelen, cosmetica en voedingsupplementen.

De Bereiders heeft aan de basis gestaan bij de start van een aantal nieuwe ondernemingen. Door mee te denken met deze nieuwe opdrachtgevers en door mee te helpen bij de ontwikkeling en branding van een variteit aan producten hebben wij een aantal nieuwe vruchtbare samenwerkingsverbanden kunnen realiseren. Wij hebben samen met deze, maar ook zeker met onze bestaande opdrachtgevers een gestage en stabiele groei kunnen realiseren. Onze opdrachtgevers doen beroep op ons bij het ontwikkelen van nieuwe of het verbeteren van bestaande producten. Hier werken wij dan ook graag aan mee, door samen te zoeken naar verschillende oplossingen hopen wij zo een beter product met de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren.


Terug»